Περιγραφή εικόνας

Το κατάστημα Vape On  ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Μάρτιο του 2015 στο κέντρο της Ραφήνας, δίπλα στην κεντρική πλατεία.

 

Το Vape On, είναι εξειδικευμένο κατάστημα πώλησης προιόντων εναλλακτικού καπνίσματος, όπως ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης, αναλωσίμων, αξεσουάρ, gadgets & θερμαινόμενων τσιγάρων. Συνεργαζόμαστε  με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές-εισαγωγικές εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως η alter eGo, nobacco, κ.ά., με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τα πιο νέα & αξιόπιστα προιόντα, που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, όπως συσκευές, αξεσουάρ & αναλωσίμα απο τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής όπως Aspire, Vaporesso, Eleaf, Joyetech,  κ.ά.,  όπως και με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης όπως Odin, Halo, White-Black-Tan-Tobacco 5 by Baker-White, Counter Culture, Cream of the Crop, Five Pawns, Eliquid France, Black Legend, alter eGo Premium-Colours, Nobacco Classic-Regular-Chroma-Numbers, κ.ά.

 

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ'όψιν μας τις ανάγκες που είχαμε εμείς οι ίδιοι όταν είμαστε απλοί καταναλωτές «ατμιστές», φροντίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λειτουργική και ξεχωριστή αισθητική του & ο καταναλωτής σε άνετο περιβάλλον, θα μπορέσει να εξερευνήσει τον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

Το φιλικό προσωπικό, θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο & θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία των συσκευών & των αξεσουάρ τους (ατμοποιητές, μπαταρίες, θήκες, drip tips, κτλ.) θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών «ατμιστών».


Ακόμα θα έχετε την δυνατότητα , να δοκιμάσετε στο άνετο δοκιμαστήριο που έχουν δημιουργήσει για αυτό τον σκοπό, πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης σε πάνω από 140 διαφορετικές γεύσεις αξιόπιστων & επώνυμων εταιρειών.

 

Τα προϊόντα ατμίσματος απευθύνονται μόνο σε ενήλικους.

 Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά & ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των προϊόντων μας και από τις τιμές μας. 

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.


 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας